Over deze site

Marokkaansebruiloft.nl, de naam zegt het al. Veel uitleg hoeven we dan niet te geven maar het is wel handig om te vermelden wat je met deze website kan. In grote lijnen leggen wij de focus op 4 doelgroepen;

1- De Marokkaanse Bruid (en de bruidegom)
2- De diensten aanbieders tbv de Marokkaanse bruiloft (Zeg maar de bedrijven)
3- De uitgenodigden op een Marokkaanse bruiloft
4- De nieuwsgierigen

1- De Marokkaanse Bruid (en de bruidegom)
De Marokkaanse bruid kan voor haar bruidsjurk overal terecht, tenminste als het zou blijven bij die ene jurk. Een Marokkaanse bruid moet zich van verschillende kanten laten zien en zal zich dus over het algemeen meerdere malen moeten verkleden op de avond van de bruiloft. Binnen de Marokkaanse gemeenschap noemen wij het vaak dan ook wel een “ModeShow”. Net als bij een echte modeshow moet zij kunnen vertrouwen op haar dreamteam wat vaak bestaat uit visagisten, stylisten, camera en videoteam en natuurlijk haar ceremoniemeester. Deze deskundigen beschikken over de juiste produkten en kennis over de Marokkaanse Bruiloft. Ons doel is het samenbrengen van deze specialisten zodat de toekomstige bruid en haar bruidegom de aanbieders en hun diensten kunnen vergelijken en de juiste uit te kiezen.

2- De diensten aanbieders tbv de Marokkaanse bruiloft (Zeg maar de bedrijven)
Een Hollandse bruiloft wordt in 1 dag gegeven. Een Marokkaanse Bruiloft daarentegen duurt maar liefst 3 dagen. Het is dan ook logisch dat je met meer diensten te maken krijgt die in bepaalde gevallen alleen geleverd kunnen worden door Marokkaanse Bruiloft Dienstverleners. Denk bijvoorbeeld aan aan een Hennavrouw die prachtige Hennaversieringen op de handen en voeten van de bruid aanbrengt. Muziek is een heel belangrijk onderdeel op een Marokkaanse bruiloft. De keuze van een band, een deejay of juist beide kan door verschillende factoren bepaald worden. Is het een gemengde bruiloft of juist gescheiden. Hebben partners verschillende roots dan kan het wenselijk zijn om een band of deejay te nemen die beide culturen kan vermaken op deze avond. Verder krijg je te maken cateringbedrijven, zaalversierders, cameravrouw, cameraman, videoreportage, Ziana, Neggafa en en nog meer partijen die de avond compleet maken. Al deze bedrijven proberen wij op Marokkaansebruiloft.nl onder te brengen.

3- De uitgenodigden op een Marokkaanse bruiloft
Het klinkt misschien geschift maar je voorbereiden op een Marokkaanse bruiloft kan je als gast behoorlijk de stuipen op het lijf jagen. In het bijzonder de vrouw, want mannen, tja, dat blijft een apart slag volk. Soms zijn Marokkaanse Dames wel 3 weken bezig met hun voorbereiding op een Marokkaanse bruiloft. O, jee. Wat moet ik nu weer aan? Die vraag, of beter gezegd, dat probleem proberen wij te tackelen. Het is NOT DONE om twee keer achter elkaar dezelfde jurk op een bruiloft te dragen. De oplossing: Huren! Want een takchita ofwel takshita is erg prijzig om aan te schaffen. Huren is dan een een goede optie. Op marokkaansebruiloft.nl kan je dus een jurk te huur aanbieden of zelf eentje huren. Ben je jurk helemaal zat, zet hem dan te koop!

4- De nieuwsgierigen
Dat ben jij! :-)